Succesverhalen

content image

Heftige migraine klachten.....

Vijftien jaar lang ben ik te vergeefs langs veel specialisten geweest voor verlichting van mijn zeer frequente migraine. Vier A4tjes vol met medicijngeschiedenis staan in mijn dossier.

Zelfs acupunctuur en het zelf injecteren van medicijnen heb ik geprobeerd, ondanks mijn enorme fobie voor naalden. Je gaat je grenzen verleggen om ieder lichtpuntje aan te grijpen dat de hardnekkige migraine kan verlichten. 
Helemaal vrij zijn van deze hoofdpijn was een droom die ik al jaren geleden naast mij had neergelegd. "Verzachting" zou al een geschenk zijn. 
Allerlei artsen, specialisten en alternatieve geneeswijzen heb ik geprobeerd, van Iriscopist tot aan de hoofdpijn polikliniek. Elke keer weer met een teleurstellend resultaat! Elke keer kreeg ik weer een nieuw medicijn voorgeschreven, maar niets hielp. 

 
Ondanks mijn ongeloof in Alternatieve geneeswijzen kwam ik bij Tineke terecht van Praktijk 10. Deze gang had ik nog niet geprobeerd en stel dat dit zou helpen...
Ons kennismakingsgesprek was al heel verhelderend. Ze stelde onverwachte vragen die ik nog nooit had beantwoord. Ze gaf zelfs mogelijke oorzaken en de leeftijd waarop de migraine was ontstaan. Ik ging met een gevoel naar huis van "ik zie het wel".

Toch voelde ik mij, ondanks mijn scepsis, op de terugweg in de auto al anders. Een gevoel wat ik niet kende.

Na 3 sessies bij Tineke kan ik gewoon zeggen dat mijn migraine weg is! Ik slik geen medicijnen meer, zelfs de preventieve dagelijkse medicijnen heb ik aan de kant gezet. Ongeloof na 15 jaar met veel beperkingen in het dagelijkse leven!
Ik kan weer zijn wie ik wil zijn en vooral doen wat ik graag wil doen. Zonder altijd rekening te moeten houden met Migraine..

 

Slikangst!

Onze dochter van 8 jaar heeft twee keer een healing meegemaakt bij Tineke. Onze dochter had slikangst, hierdoor leefde ze iedere dag in angst. Ook bleek ze hooggevoelig te zijn. Na de twee sessies werd ze veel rustiger, kreeg meer zelfvertrouwen en voelde zich begrepen. Haar slikangst is weg! (ze durfde bijna niet meer te eten en te drinken). We hadden onze dochter op een wachtlijst gezet voor een gesprek met een psycholoog, we zijn blij dat dit niet nodig is geweest. We zijn Tineke erg dankbaar en zullen wanneer nodig weer een afspraak met Tineke maken.

J.

Niet lekker in mijn vel en botsen met oudste dochter,

Ik ben in april via mijn verloskundige bij Tineke terecht gekomen.
 Mijn oudste dochter van 3 jaar en ik hadden constant woordenwisselingen,
 hingen elkaar dan ook voortdurend in de haren.
 Wij hebben beide hetzelfde karakter en zaten nooit op 1 lijn.
 Was erg frustrerend en wilde dat het zo graag anders ging.
 Toen ik bevallen was in maart van onze jongste dochter, zei mijn
 verloskundige tegen mij dat ze Tineke een geschikt persoon vond en maar met haar eens contact moest opnemen.
 Dat heb ik toen gedaan, eerst samen met mijn dochter en daarna 2 keer
 alleen. Die keer met mijn dochter heeft gelijk geholpen.
 Ze was gelijk veel rustiger en tot nu toe, gaat het steeds beter tussen ons.
 Zelf kom ik nog wel bij Tineke en merk ik zelf ook dat ik veel beter in mij
 vel zit. Ben minder snel gefrustreerd en bekijk dingen nu ook anders en op een positieve manier. Het heeft mij en mijn dochter erg goed gedaan en raad dan ook anderen aan die ook in zo'n situatie zitten om eens Tineke te bezoeken.

Marian.

Op zoek naar hulp
 Samen met de jongste dochter van pas 12 jaar ben ik bij Tineke Kramer geweest. Ik was al een tijd op zoek naar een vorm van hulp voor mijn dochter. Zelf vond ik het echter moeilijk onder woorden te brengen wat er nu echt aan de hand was. Op de basisschool heeft ze een groep overgeslagen. Daardoor ging ze jong naar het voortgezet onderwijs. Ze was altijd al een gevoelige meid, deed vaak haar uiterste best om aardig gevonden te worden. Veel aanpassen leverde vaak niets op, kinderen hebben snel door dat iemand kwetsbaar is.

 Met het voortgezet onderwijs inzicht werd het er niet beter op. Ze vond het zo spannend dat ze lichamelijke klachten kreeg. Er was veel onrust/strijd in haar gevoel en gedrag. Ze kon erg boos en verdrietig zijn. Gelukkig zag ook de arts dat spanning de grootste oorzaak was.

 Hooggevoelig
 Eerst heb ik gezocht naar weerbaarheidtrainingen, maar dat paste niet bij haar.
 Toen zijn we naar Tineke Kramer geweest. Zij vertelde dat onze dochter 'hooggevoelig' is. Veel dingen waren voor ons heel herkenbaar. Na enig onderzoek en uitleg heeft Tineke healing toegepast. Ik merkte aan m’n dochter dat ze het fijn vond. Natuurlijk was het voor haar even wennen, ook om over je gevoel te praten. Ze heeft ook een boekje gelezen waar veel nuttige tips in staan.

 Na 6 weken zijn we weer geweest. Ze heeft het als zeer positief ervaren. We merken thuis dat ze lekker in haar vel zit. Ze heeft meer overzicht en daardoor meer controle over bepaalde situaties. Haar gedrag is rustiger, voor zover je het gedrag van een puber kunt benoemen. Het is een vrolijke meid waarvan wij nu het vertouwen hebben dat ze het aankan!

Dochter Martine: "Toen ik voor het eerst bij Tineke op bezoek kwam, vond ik het erg spannend. Ik dacht dat het maar een kort gesprek zou worden en dat het niet erg zou helpen. Maar toen ik na de eerste keer naar huis ging was ik wel tevreden. Want ik voel me op school nu veel beter. En denk nog vaak aan mijn kaartje; stinkdier. Ik ben veel vrolijker en kan mijn verdriet sneller plaatsen. Ik wil Tineke heel erg bedanken voor het helpen met mijn probleem, het heeft echt goed gewerkt. Bedankt!"

Tineke bedankt!

Irma en Martine

 


Positief veranderd
 Onze zoon gaat goed! Hij is sinds de bezoeken aan jou veel emotioneler en kropt de gevoelens niet zo op. Hij komt meer voor zichzelf op en zegt het als het hem te ver gaat. Ook zijn juf was heel positief over hem en vond hem erg veranderd. Ik wil jou heel erg bedanken voor je hulp. Onze zoon heeft het erg leuk gevonden en heeft er veel aan gehad.

Tilly


 

Verhelderend en openbarend
 "De sessies bij Tineke ervaar ik als zeer positief. Tineke is een warme, geïnteresseerde en betrokken vrouw die serieus met haar gave om gaat. In de sessies deed ze diverse uitspraken over mijn karakter, mijn lichamelijke en psychische klachten en keuzes in het leven. Ze heeft het praktisch altijd bij het rechte eind.
 
 Ze zoekt in haar sessies naar oorzaken voor je lichamelijke klachten. Deze worden vaak gevonden in gedrag en karakter. Door je gedrag aan te passen, kan je dus zelf proberen je lichamelijke klachten te verbeteren/genezen. Zonder medicatie. Tineke is de leidraad in dit verhaal, door te zeggen wat je soms beter kan laten en juist meer kan doen. Dit is heel verhelderend en openbarend. Soms zelfs confronterend omdat je vaak wel van jezelf weet wat je verbeterpunten zijn. En dat je daar wat aan moet doen. Om het te horen van iemand die het beste met je voor heeft, werkt voor mij heel motiverend.
 
 Ik heb een aantal keren een healing van Tineke gehad. Dit werkt erg ontspannend voor mij. Ook heb ik het idee dat de blokkades in mijn lichaam hierdoor minder erg zijn geworden. Al met al zijn het positieve ervaringen geweest. Ik beveel Tineke dan ook aan bij familieleden en kennissen."

Femke

 

 

Direct resultaat
“Ik kwam bij Tineke met onze dochter van bijna anderhalf. Zij had veel oorklachten
 die na het plaatsen van buisjes niet leken te verbeteren. Ook sliep ze zeer
 onrustig en werd praktisch iedere nacht wakker. Ze bleef dan lange tijd wakker
 omdat ze echt verdriet en/of pijn had. De eerste sessie had direct resultaat. Na enkele sessies/healingen en een huisbezoek van Tineke kunnen we zeggen dat ons meisje helemaal goed in haar vel zit. Ook slaapt ze weer goed en vooral ontspannen. We zijn ontzettend blij dat we in contact zijn gekomen met Tineke.”

Geestelijk en fysiek beter in balans
 "Ik ervaar een healing van Tineke elke keer weer als rustgevend. Tijdens een behandeling vertaalt Tineke heel duidelijk wat je eigen energie je te vertellen heeft. Na afloop van een healing voel ik een innerlijke rust. Ik voel me zowel geestelijk als fysiek beter in balans. Ook mijn dochters krijgen af en toe een healing van Tineke. Toen één van mijn dochters 8 weken oud was, kreeg zij een healing. Al na een paar dagen merkte ik dat veel van haar klachten weg waren."

M. de Haan