20 euro korting op een 1e sessie

16-12-2022

Maak je vanaf 16 december 2022 een afspraak voor een sessie en je komt voor de 1e keer, dan krijg je 20 euro korting op je sessie in januari en februari 2023!!

Lees verder

Verhuist!!!

26-11-2021

Lieve mensen,

Wij zijn verhuist, vanaf nu ben je van harte welkom in Bitgummole en natuurlijk ook nog steeds online.

Lieve groet Tineke

Lees verder

Lieve mensen!!!!

11-05-2020

Zoals jullie vast al weten was er een lockdown, wat ook betekende dat mijn werkzaamheden waren geminimaliseerd. Wat ik wel deed, waren consulten online. Dit deed ik altijd al af en toe, maar door de ontstane situatie was dit een mooie oplossing om clienten toch te kunnen helpen. Dus, woon jij te ver weg of heb je weinig tijd en wil je toch een consult, dan kan dit dus ook via whatsapp videobellen. Ik stuur vooraf een betaalverzoek, wanneer deze is voldaan dan kan onze geplande afspraak doorgaan.

Verder kunt u weer gerust een afspraak plannen.Tot snel!

Lieve groetjes Tineke

Lees verder

Praktijk 10, 10 jaar!!!

21-01-2020

1 januari jl. bestond praktijk 10, 10 jaar!!!

Daarom heb ik momenteel een aanbieding.

Pakket 1: 3 sessies voor € 180,-

Pakket 2: 5 sessies voor € 280,-

1 Sessie kost € 70,- en kom je voor de 1e x dan kost een sessie € 85,-

Maak telefonisch een afspraak!! let-op VOL = VOL

Lees verder

Lezing over vaccinaties

13-12-2014

Lezing: Dinsdagavond 3 februari 2015 komt Door Frankema een lezing geven in het gezondheidscentrum in Stiens. Geef je snel op....want vol is vol....info@praktijk10.nl


Vaccineren is niet verplicht, maar je moet stevig in je schoenen staan om je eigen keuzes te maken. Je moet niet alleen voor jezelf kunnen verantwoorden wat je doet, maar ook voor de buitenwereld. Vaccins.. Zijn ze veilig? Werken ze? Wat wordt er precies ingespoten? Hoe groot is de kans op bijwerkingen? Wat zijn de risico’s als we niet vaccineren? Is het verplicht? Wat zegt de wetenschap, wat zegt de arts en wat zegt mijn intuïtie? Hoe meer we erover nadenken, hoe meer vragen er op komen.

Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde kinderen en reeds 15 jaar bezig met onderzoek naar achtergronden van het vaccinatiebeleid en verschillen tussen gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen. Door honderden gesprekken met ouders begon zij de grote lijnen te zien van het individuele en maatschappelijke groeiproces dat op dit moment gaande is. Zij beschreef haar bevindingen in het recent uitgekomen boek “Vaccin Vrij! ~ artsen, ouders en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien”

www.vaccinvrij.nl

 

Lees verder