Korting op een sessie

28-11-2018

Kom je in de maand december 2018 en januari 2019 als nieuwe client dan krijg je het 1e consult voor 50 euro ipv 85 euro

Lees verder

Verhuizing en aanbiedingskorting!

10-10-2017

Met trots kan ik mededelen dat de verhuizing een succes is geweest. Vanaf 25 september j.l. werk ik nu vanuit huis in Gorredijk.Ook is het goed om te weten dat ik tot 1 januari 2018 een korting van 20 euro op een sessie geef!!!! Ik hoop je snel te kunnen verwelkomen in mijn prachtige praktijkruimte! 

Lees verder

VERHUIZING Praktijk en privé!

25-08-2017

1 september krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning in Gorredijk.

Vanaf 1 oktober start praktijk 10 hier ook, misschien zelfs al een weekje eerder.

Wij hebben er zin in, tot gauw!!!

 

Lees verder

Nu ook in Voorburg!!!!!

26-10-2016

Sinds enige tijd werk ik ook in Voorburg (bij Den Haag)

Ben je moe en heb je geen energie, loop je vast in je werk, relatie of op school.
Maak dan een afspraak voor een reading en healing!

 

Lees verder

Lezing over vaccinaties

13-12-2014

Lezing: Dinsdagavond 3 februari 2015 komt Door Frankema een lezing geven in het gezondheidscentrum in Stiens. Geef je snel op....want vol is vol....info@praktijk10.nl


Vaccineren is niet verplicht, maar je moet stevig in je schoenen staan om je eigen keuzes te maken. Je moet niet alleen voor jezelf kunnen verantwoorden wat je doet, maar ook voor de buitenwereld. Vaccins.. Zijn ze veilig? Werken ze? Wat wordt er precies ingespoten? Hoe groot is de kans op bijwerkingen? Wat zijn de risico’s als we niet vaccineren? Is het verplicht? Wat zegt de wetenschap, wat zegt de arts en wat zegt mijn intuïtie? Hoe meer we erover nadenken, hoe meer vragen er op komen.

Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde kinderen en reeds 15 jaar bezig met onderzoek naar achtergronden van het vaccinatiebeleid en verschillen tussen gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen. Door honderden gesprekken met ouders begon zij de grote lijnen te zien van het individuele en maatschappelijke groeiproces dat op dit moment gaande is. Zij beschreef haar bevindingen in het recent uitgekomen boek “Vaccin Vrij! ~ artsen, ouders en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien”

www.vaccinvrij.nl

 

Lees verder