Lezing: Dinsdagavond 3 februari 2015 komt Door Frankema een lezing geven in het gezondheidscentrum in Stiens. Geef je snel op....want vol is vol....info@praktijk10.nl


Vaccineren is niet verplicht, maar je moet stevig in je schoenen staan om je eigen keuzes te maken. Je moet niet alleen voor jezelf kunnen verantwoorden wat je doet, maar ook voor de buitenwereld. Vaccins.. Zijn ze veilig? Werken ze? Wat wordt er precies ingespoten? Hoe groot is de kans op bijwerkingen? Wat zijn de risico’s als we niet vaccineren? Is het verplicht? Wat zegt de wetenschap, wat zegt de arts en wat zegt mijn intuïtie? Hoe meer we erover nadenken, hoe meer vragen er op komen.

Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde kinderen en reeds 15 jaar bezig met onderzoek naar achtergronden van het vaccinatiebeleid en verschillen tussen gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen. Door honderden gesprekken met ouders begon zij de grote lijnen te zien van het individuele en maatschappelijke groeiproces dat op dit moment gaande is. Zij beschreef haar bevindingen in het recent uitgekomen boek “Vaccin Vrij! ~ artsen, ouders en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien”

www.vaccinvrij.nl